Over Verhip-vintage

 

Het starten van Verhip-vintage maakt eigenlijk dat alle passies van mij samenkomen. Bewust leven vind ik in onze huidige wereld een ‘must’. Gelukkig weet ik uit ervaring dat deze veranderingen vaak niet veel moeite hoeven te kosten. Het is vaak gewoon een andere manier van denken en aanpakken. De dagelijkse dingen net iets anders gaan doen, zodat het minder belastend is voor het milieu. Door de komst van Marktplaats is mijn liefde voor tweedehands nog meer gegroeid. Van het aflopen van brocantes in Frankrijk en rommelmarkten in Nederland, vond ik het ook heerlijk om verkoopsites af te struinen. Op zoek naar die ene ‘schat’.

Ik heb een textiele achtergrond. Ben in Amsterdam afgestudeerd als vakleerkracht Textiele Werkvormen. Prachtige texturen en stoffen, waanzinnige dessins. De liefde voor ‘mooi’ is daar begonnen en ben het eigenlijk nooit meer kwijtgeraakt. Ik hou van mooie kleding. Altijd al gehad eigenlijk. Zo blij als een kind kan ik zijn wanneer ik een jurkje op de kop heb getikt gemaakt door een van mijn geliefde ontwerpers. Inmiddels weet ik dat je tweedehands diezelfde jurkjes van diezelfde ontwerpers, niet of nauwelijks gedragen ook kan krijgen, maar dan voor een heel vriendelijke prijs. Een echte win-win situatie vind ik zelf. En niet van nieuw te onderscheiden.

Toen ik uiteindelijk de kans kreeg om voor mijzelf te beginnen was Verhip-vintage voor mij een heel logische stap. Ik hoop dan ook dat u mijn enthousiasme een beetje kan ‘voelen’, wanneer u een kijkje neemt bij Verhip-vintage. Kwaliteit, creativiteit, gastvrijheid, vertrouwen en service passen bij mij en Verhip-vintage. En zullen misschien ook voor u een reden zijn om regelmatig een kijkje te komen nemen in mijn webwinkel.

Veel liefs, Carolijne Klaver-Sidler

 

© 2016 - 2024 verhip-vintage.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel