ALGEMENE VOORWAARDEN   
    De kleding die wij innemen voldoet aan hoge kwaliteitseisen.   Indien u kleding, tassen en/of accessoires (items) bij ons inbrengt en/of koopt, dient u bekend en akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden.   
KLEDING AANBIEDEN   • Iedereen kan items inbrengen, maar er worden hoge eisen gesteld. We nemen uitsluitend merkkleding in uit het hogere segment. Een item moet als nieuw zijn en van topkwaliteit.   • Najaars –en winterkleding kan vanaf 1 augustus worden ingebracht. De voorjaars- en zomerkleding kan vanaf januari worden ingebracht.  • Het inbrengen van de items kan op 3 manieren.   
1-U kunt een afspraak maken om de kleding bij ons af te leveren.   
Adres : Weezenhof 8066, 6536CP Nijmegen. 06 24325989. 
2-Bent u woonachtig in Nijmegen of omgeving dan kunnen wij de kleding  bij u ophalen.   
3-Woont u in de rest van nederland, dan kunt u de kleding via PostNL bij ons aanleveren. U dient van te voren deze optie kenbaar te maken bij ons. Stuur  een email met foto van de items die u wilt inbrengen naar info@verhip-vintage.nl.  Wij mailen u vervolgens een inname overeenkomst wat bij de kleding moet worden meegestuurd. De verzendkosten worden bij de eerste uitbetaling vergoed.  
* Verhip-vintage.nl bepaalt welke stukken worden ingenomen en wij verwerken deze in een voor u aangemaakt account. Na inname ontvangt u van ons een definitieve inname overeenkomst met daarop alle ingenomen kledingstukken met een richtprijs
*De richtprijs van de geselecteerde items is altijd bespreekbaar.Reeds ingebrachte items worden voor een periode van 4 maanden op de website geplaatst (tenzij eerder dan deze termijn verkocht) en kunnen niet tussentijds door de inbrenger teruggehaald worden.
*Bij uitbetaling kan de richtprijs afwijken van de eventuele verkoopprijs.

*De vergoeding voor de inbreng klant bedraagt 50% van de verkoopprijs van elk verkocht kledingstuk.

*Eenmaal per twee maanden wordt de opbrengst van de verkochte artikelen aan u uitbetaald. Mocht u een andere uitbetaalwijze wensen dan dient u dit bij het inbrengen van de kleding kenbaar te maken.

*Items die niet verkocht zijn dienen te worden opgehaald op ons adres in Nijmegen op de vooraf afgesproken tijd. Versturen is mogelijk. De retourkosten komen echter op rekening van de klant. Niet opgehaalde items worden geschonken aan een goed doel.

*Ondanks het feit dat wij met alle zorgvuldigheid met uw kledingstukken om zullen gaan kunnen wij van Verhip-vintage niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel aangebrachte schade aan uw ingebrachte kleding, die op welke wijze dan ook ontstaat.

  
KLEDING KOPEN   • Verhip-vintage.nl  stelt hoge kwaliteitseisen en staat in voor de deugdelijkheid van de door haar geleverde TWEEDEHANDS items.   • Koper dient zich bewust te zijn dat Verhip-vintage.nl  tweedehands items verkoopt. Indien er onverhoopt toch kleine beschadigingen, dan wel 
gebreken door koper worden geconstateerd, kan verhip-vintage.nl  hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.   • Verhip-vintage.nl  geeft geen garantie.   • Verhip-vintage.nl  streeft ernaar om in Nederland binnen drie werkdagen nadat de betaling is ontvangen, per track and trace, via PostNL  te bezorgen. Overschrijding van de levertijd verplicht Verhip-vintage.nl  niet tot schadevergoeding, dan wel terugname of terugbetaling van het item.  

*De gehanteerde verkoopprijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. Wij berekenen voor Nederland de geldende digitale tarieven van PostNL.

*Voor aankopen boven de € 100,- berekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland, mits de aankopen door u worden geaccepteerd. 

*Bent u woonachtig in Nijmegen dan kunt u de kledingstukken ook op afspraak bij ons ophalen.


  
RETOURNEREN   • Het is bij ons mogelijk om je item(s) te retourneren maar LET OP! Item(s) moeten binnen 14 dagen na verzenddatum van onze produkten weer retour zijn. De verzenddatum staat vermeld op de factuur,  • U maakt vooraf melding per e-mail (info@verhip-vintage.nl) dat u iets gaat retourneren, geef hierin aan om welk factuurnummer het gaat. Wij vragen u het retourformulier van onze site te downloaden en mee te sturen.    • Bij retourzending vragen wij u echter wel onze item(s) te respecteren: prijskaartjes/kaartjes/labels moeten allen nog bevestigd zijn aan item(s), item(s) zijn schoon, onbeschadigd en ongedragen.   • Graag retourneren in stevige verpakking en compleet. Bij ontbrekende items kunnen wij niet overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.  • De kosten van terugzending zijn voor rekening van de koper en retourzending geschiedt op risico van de koper. Vraag voor uw eigen administratie een verzendbewijs!   • verhip-vintage.nl  zal uiterlijk 7 dagen na ontvangst het bedrag op uw rekening restitueren.   • Aankoop retourneren aan verhip-vintage.nl? Verzending gaarne naar onderstaand adres:   
verhip-vintage.nl Weezenhof 8066 6536CP Nijmegen  
ALGEMENE VOORWAARDEN Verhip-vintage


De kleding die wij innemen voldoet aan hoge kwaliteitseisen.
Indien u kleding, tassen en/of accessoires (items) bij ons inbrengt en/of koopt, dient u bekend en akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden.

KLEDING AANBIEDEN
- Iedereen kan items inbrengen, maar er worden hoge eisen gesteld. We nemen uitsluitend merkkleding in uit het hogere segment. Een item moet als nieuw zijn en van topkwaliteit.
-Najaars –en winterkleding kan vanaf 1 september worden ingebracht. De voorjaars- en zomerkleding kan vanaf 1 januari worden ingebracht.
- Het inbrengen van de items kan op 3 manieren.
1-U kunt een afspraak maken om de kleding bij ons af te leveren.
Adres
Weezenhof 8066
6536CP Nijmegen
06 24325989.
2-Bent u woonachtig in Nijmegen of omgeving dan kunnen wij de kleding bij u ophalen.
3-Woont u in de rest van nederland, dan kunt u de kleding via PostNL bij ons aanleveren. U dient van te voren deze optie kenbaar te maken bij ons. Stuur een email met foto van de items die u wilt inbrengen naar info@verhip-vintage.nl. Wij mailen u vervolgens een inname overeenkomst wat bij de kleding moet worden meegestuurd. De verzendkosten worden bij de eerste uitbetaling vergoed. Wij vragen u het verzendbewijs naar ons te mailen of een kopie te sturen naar Verhip-vintage, Weezenhof 8066, 6536CP, Nijmegen.
-Verhip-vintage.nl bepaalt welke stukken worden ingenomen en wij verwerken deze in een voor u aangemaakt account. Na inname ontvangt u van ons een definitieve inname overeenkomst met daarop alle ingenomen kledingstukken, de verkoopprijs, welke items eventueel meedoen met de sale en wat er moet gebeuren met de kledingstukken die niet worden verkocht.
- De verkoopprijs van de geselecteerde items bepalen we samen met u. De ingebrachte items moeten minimaal een verkoopwaarde hebben van 25 euro.
- Reeds ingebrachte items worden voor een periode van 3 maanden op de website geplaatst (tenzij eerder dan deze termijn verkocht) en kunnen niet tussentijds door de inbrenger teruggehaald worden. Mocht de kleding niet binnen deze 3 maanden zijn verkocht, dan bieden wij het item(s) één maand aan in de sale (50%). Items waarbij op de inname overeenkomst is aangegeven niet in de sale te mogen worden verkocht blijven de resterende maand voor de reguliere prijs op de site staan.

- Verhip-vintage.nl behoudt het recht om de verkoopprijzen tussentijds te wijzigen met 10% van de vraagprijs..
- De vergoeding voor de inbrenger bedraagt 40% van de verkoopprijs van elk verkocht kledingstuk.
- Eenmaal per twee maanden wordt de opbrengst van de verkochte artikelen aan u uitbetaald. Mocht u een andere uitbetaalwijze wensen dan dient u dit bij het inbrengen van de kleding kenbaar te maken.
- Items die NIET verkocht zijn (regulier óf in de sale) dienen te worden opgehaald op ons adres in Nijmegen op de vooraf afgesproken tijd. Versturen is mogelijk. De retourkosten komen echter op rekening van de klant. Niet opgehaalde items worden geschonken aan een goed doel.
- Ondanks het feit dat wij met alle zorgvuldigheid met uw kledingstukken om zullen gaan kunnen wij van Verhip-vintage.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel aangebrachte schade aan uw ingebrachte kleding, die op welke wijze dan ook ontstaat.

KLEDING KOPEN
- Verhip-vintage.nl stelt hoge kwaliteitseisen en staat in voor de deugdelijkheid van de door haar geleverde TWEEDEHANDS items.
- Koper dient zich bewust te zijn dat Verhip-vintage.nl tweedehands items verkoopt. Indien er onverhoopt toch kleine beschadigingen, dan wel gebreken door koper worden geconstateerd, kan verhip-vintage.nl hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.
- Verhip-vintage.nl geeft geen garantie.
- Verhip-vintage.nl streeft ernaar om in Nederland binnen drie werkdagen nadat de betaling is ontvangen, per track & trace, via PostNL of via Kiala te bezorgen.
- Overschrijding van de levertijd verplicht Verhip-vintage.nl niet tot schadevergoeding, dan wel terugname of terugbetaling van het item.
- De gehanteerde verkoopprijzen in onze webshop zijn exclusief verzendkosten. Wij berekenen voor Nederland € 6,95 verzendkosten voor pakketpost. Briefpost met track & trace kost 3,95. Versturen via Kiala is ook mogelijk. De kosten hiervoor binnen Nederland bedragen 3,95.
- Voor aankopen boven de € 100,- berekenen wij geen verzendkosten binnen Nederland, mits de aankopen door u worden geaccepteerd.
-Bent u woonachtig in Nijmegen dan kunt u de kledingstukken ook op afspraak bij ons ophalen.
- Betalingen uitsluitend via Ideal, een overschrijving vooraf of contant bij ophalen.

RETOURNEREN
- Het is bij ons mogelijk om je item(s) te retourneren maar LET OP! Item(s) moeten binnen 14 dagen na verzenddatum weer retour zijn. De verzenddatum staat vermeld op de factuur,
- U maakt vooraf melding per e-mail (info@verhip-vintage.nl) dat u iets gaat retourneren, geef hierin aan om welk factuurnummer het gaat. Wij vragen u het retourformulier van onze site te downloaden en mee te sturen. Items gekocht in de SALE kunnen niet worden geretourneerd.
- Bij retourzending vragen wij u echter wel onze item(s) te respecteren: prijskaartjes/kaartjes/labels moeten allen nog bevestigd zijn aan item(s), item(s) zijn schoon, onbeschadigd en ongedragen.
- Retour in originele verpakking en compleet. Bij ontbrekende items kunnen wij niet overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag.
- De kosten van terugzending zijn voor rekening van de koper en retourzending geschiedt op risico van de koper. Vraag voor uw eigen administratie een verzendbewijs!
- verhip-vintage.nl zal uiterlijk 7 dagen na ontvangst het bedrag op uw rekening restitueren.
- Aankoop retourneren aan verhip-vintage.nl? Verzending gaarne naar onderstaand adres:
verhip-vintage.nl
Weezenhof 8066
6536CP Nijmegen


(Download de algemene voorwaarden van Verhip als PDF bestand.)
© 2016 - 2024 verhip-vintage.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel